Volgers

woensdag 8 juni 2016

Update

Lieve volgers,

eindelijk een berichtje van mij, er is intussen zoveel gebeurd, dat ik jullie een update verschuldigd ben.
Ik melde in mijn laatste post dat mijn man en ik beiden aan het kwakkelen waren.
Op 5 maart ging ik met een longontsteking het ziekenhuis in, en op 8 maart kwam ook mijn man in het ziekenhuis terecht met ernstige benauwdheid.
en zo lagen wij beiden op dezelfde afdeling, helaas mocht behandeling niet meer baten en overleed hij de volgende dag.
Na 9 dagen ziekenhuis mocht ik naar huis, daar volgden de crematie, het aanvaarden van een ander huis, ( ons huis was begin februari verkocht ) het inpakken, van alles regelen en de verhuizing. Intussen moest ik ook nog herstellen.
Gelukkig heb ik fantastische kinderen, familie en vrienden die mij hebben geholpen en nog helpen.

Op het moment dat ik een beetje mijn draai had gevonden, ging het slechter met mijn moeder, en ja ook zij is helaas 2e Pinksterdag overleden aan een longontsteking op een mooie  leeftijd van ruim 85 jaar.
Dus ja dit gaat niet in je koude kleren zitten en langzaam krabbel ik weer overeind.
Inmiddels probeer ik alles terug te vinden, in mijn nieuwe hobbykamer en langzaam aan komt ook de knutselzin weer terug.


Als het leven lijden geworden is
de kans op beter worden hier niet is,
dan zal ik naar een plek toegaan
waar ziekte en pijn niet meer bestaan.



Groetjes Lia






11 opmerkingen:

  1. Jeetje Lia,

    Ik zit je bericht te lezen met heel veel ongeloof en kippenvel. Wat is dit een verschrikkelijke nachtmerrie. Ik vind het ontzettend stoer dat je dit met ons deelt. Fijn om te lezen dat je de zin in het knutselen weer terug krijgt. Vaak is dit wel een soort van uitlaatklep om even in een andere wereld te treden. Lieve Lia ik wens je heel veel sterkte en een dikke kus via het beeldscherm xxxPetra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lia wat heb jij veel meegemaakt in een hele korte tijd. Ik wens je heel veel sterkte toe voor nu en de toekomst.
    Groetjes Cobie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeetje Lia wat heftig hier schieten woorden schieten tekort wat een verschrikkelijke verdrietige periode heb je meegemaakt en wat een moeilijke tijd heb je nog voor de boeg.
    ik wens je heel veel sterkte en ik hoop dat je je snel thuis mag voelen in je nieuwe huis en je in staat bent om de draad van het leven weer op te pakken.
    een dikke knuffel Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh Lia, wat heftig allemaal. Ik schrik ervan! Zoveel in zo korte tijd. Ook nog verhuisd. Ik hoop dat je je draai kunt vinden en je toch thuis zal voelen, want ik kan me ook voorstellen dat dat wel even duurt. Ik hoop ook dat je snel weer een kaartje kunt laten zien en dat het met je eigen gezondheid nu beter gaat!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sterkte met alles!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heftig allemaal zeg Lia.
    Woorden schieten te kort, er is wel heel veel gebeurd in korte tijd.
    Ik vind het zo knap en goed van je om weer het leven op te gaan pakken en in je nieuwe hobbykamer te vinden ben. Het leven gaat immers door.
    Heel veel sterkte gewenst.
    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Lia,
    dat is inderdaad heftig, gecondoleerd met het overlijden van je man en moeder..Knap dat je na de verhuizing, je hobbykamer weer gaat inrichten en aan de hobby gaat..
    wens je nog veen sterkte,
    liefs,
    Ans x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Joh, wat is er ontzettend veel gebeurd in een korte periode. Gecondoleerd met het verlies van je man én je moeder. En dan ook nog een ander huis... Ik hoop voor je dat je je draai weer een beetje kunt vinden en mss wat afleiding vindt in de hobby.
    Ik wens je heel veel sterkte toe!!!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een ontzettende zware en nare periode heb jij achter de rug! Je hele leven is veranderd, ik kan me voorstellen dat het moeilijk is en ik hoop dat het je lukt je draai te vinden in je nieuwe huis. HEEL veel sterkte, Lia en hopelijk kan de hobby je hierbij wat helpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. jeetje zeg wat een verhaal.wat is er ontzettend veel gebeurd in een korte periode. Gecondoleerd met het verlies van je man én je moeder. En dan ook nog een ander huis... Ik hoop voor je dat je je draai weer een beetje kunt vinden en misschien wat afleiding vindt in de hobby.
    Ik wens je heel veel sterkte toe!

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lia heel veel sterkte met alles.
    Gecondoleerd met het verlies van je man en moeder.
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen

Geweldig en gezellig leuk om jullie berichtjes te lezen.